Nieuw Seizoen 2012

Na een zomer waarin we achter de schermen voor ons doen veel gedaan hebben voor de club hierbij een update van u voorzitter.

Na een lange periode waarin het binnen de vereniging eigenlijk altijd een beetje vanzelf is gegaan moeten we nu net als in het gewone leven ‘er veel voor doen’ om de zaak draaiende te houden.

 

Teams

Komend seizoen gaan wij na een zeer lange periode zonder juniorenteams weer van start met een jeugdteam.

Na intensief overleg vooraf gaan wij zeer binnenkort van start met een B junioren team. Daarnaast gaan we net als de afgelopen jaren van start met 4 seniorenteams. Het 1e speelt KNVB 1e klasse En de overige teams spelen SZVV in respectievelijk de 2e, 3e en 6e klasse

Het 1e team verwelkomt nieuwkomer Mark Breed en zag verder niemand vertrekken. Voor de golden oldies van het 2e beginnen de jaren nu toch echt wel te tellen getuige het stoppen van een aantal spelers vanwege allemaal kleine en/of grotere lichamelijke klachten. Bas Buchwaldt, Rob Vlegels en Jeroen van Dijk hebben allemaal besloten hun schoenen aan de wilgen te hangen.

Het jeugdige 3e staat te trappelen om de plek van het 2e over te nemen. Voor een eerste aanzet hiertoe spelen beide teams op zaterdag 1 september aanstaande een oefenwedstrijd tegen elkaar in de groeneweg om 20.00 uur.

Hieraan voorafgaand maken De B junioren hun debuut in een oefenwedstrijd tegen Vesdo B1. Komt dat zien zou ik zeggen.

 

Sponsoring

Zo hebben we na een lange periode afscheid genomen van onze hoofdsponsor. Wij bedanken langs deze weg Dakdekkersbedrijf Rob Rommers voor zijn jarenlange bijdrage. 
Het bedrijf van onze penningmeester Kasper van Otterlo blijft wel sponsor voor de komende  jaren en ziet zich gesteund door de nieuwkomers TotaalPlaatje.nl en RDS Cleaning. We zijn daarnaast nog op zoek naar meer sponsoren en als er bedrijven zijn die zich hiertoe aangetrokken voelen dan horen wij dit graag. Via ondergetekende kunt u eventuele interesse kenbaar maken.

 

Nieuwe spelers

 

Het tweede heeft versterking gekregen van Richard Brood en Jeroen Veltheer.

Het nieuwe junioren team bestaat uit: Davy Laan, Aananth Arun, Dani Brood, Hidde van Otterlo, Roy van Rijn, Perry Schabbing, Mart Schoen en Joshua Bagano.

 

Salao digitaal

 

Om ons te blijven profileren in de snel veranderende wereld gaan wij deze website intensiever gebruiken en hebben we om elkaar vooral ook snel te kunnen informeren alvast een twitteraccount aangemaakt. Hierop zal veel informatie over de club zoals uitslagen, nieuwtjes, programma’s, vraag en antwoord en wat niet meer zichtbaar zijn. Je vindt het twitteraccount onder #salao85

Meld je hiervoor snel aan.

 

Ook in het 28e seizoen van onze club gaan we we er met zijn allen weer iets moois van maken. Daar ben ik van overtuigd. Ik wens iedereen veel succes dit seizoen, een seizoen waarin het plezier weer bovenaan zal staan, want bedenk je altijd bij de naam Salao, ‘we zijn niet de beste maar wel de mooiste club’

 

Met sportieve groet,

 

Joost Schimmel,

Geef een antwoord